Drupal konsultācijas

Tēma

Sveiciens visiem!

Jauna iespēja Drupal cilvēkiem Latvijā, kuru droši varam izmantot, lai papildinātu zināšanas.

Lai gan Latvijā Drupal kopiena nav tik liela un aktīva kā kaimiņvalstīs, ik pa laikam tiek uzrīkots kāds kopējs pasākums (pēdējais notika 8.jūlijā tējnīcā Materia.lv). Pēdējos gados vērojama arī pozitīva tendence – kopienas aktivitātēs iesaistās arvien jauni cilvēki. Gan tādi, kam Drupal ir ikdienas darbs, gan tādi, kam Drupal ir sirdslieta vai hobijs un kas nepārstāj pašizglītoties, izmantojot tepat Drupal.lv vietnē vai citos interneta resursos pieejamo informāciju.

Tomēr reizēm ir lietas, kuras var ātrāk un efektīvāk atrisināt klātienē, apspriežoties ar kādu pieredzējušāku Drupal speciālistu. Šādu iespēju tagad piedāvā Wunderkraut Latvia – ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties uz bezmaksas Drupal konsultāciju, kurā speciālisti atbildēs uz aktuāliem jautājumiem, ieteiks, kā labāk rīkoties konkrētā situācijā, kā arī norādīs potenciālo turpmāko attīstības ceļu.

 

Grupas konsultācija “Drupal Stunda” notiek katru piektdienu Wunderkraut Latvia birojā Valmierā. Lai pieteiktos aizpildi anketu ej.uz/drupalstunda un nāc!

 

p.s. Nākotnē ir plānots arī Drupal stundu realizēt Wunderkraut Rīgas ofisā, ja ir interese par pasākumu, bet Valmiera liekas par tālu, piesakies ar norādi, ka gribētu Rīgā tikties.

Attachment Size
drupal-stunda-2015-a4-final.pdf 1.38 MB

Komentāri

Varbūt Valmieras ofisā var notikt arī videokonsultācijas, lai attālums nebūtu šķērslis? :)
Vismaz sākotnēji gribētos palikt pie klātienes konsultācijām. Viens no galvenajiem aspektiem būtu arī tajā, ka šīs konsultācijas ir grupā ar mērķi, ka šie jautājumi vai izaicinājumi mēdz būt gan līdzīgi gan tās ir arī zināšanas, kuras būs noderīgas vairāk kā vienam jautājuma uzdevējam. Ja tās būtu videokonsultācijas, tad jau tas vairāk sāk izklausīties pēc biznesa/individuālām konsultācijām, par kurām Wunderkraut pienāktos prasīt samaksu :)